Välkommen till Smålands vallhundsklubb

 

Grattis till Anna Rosengren & M’Annsachd, Kristina Johansson & Echo, Kjäll Ottosson & Edvin och Malin Isaksson & Cnuff från Smålands Vallhundsklubb som fick godkända vallhundar på VP får i Drösphult 14 juni 2024.

Även Peter Ohnell från Skånes VK och Nathalie Ädel från Skaraborgs Aktiva Vallare klarade godkänd vallhund.
Grattis till alla godkända vallhundar.
Vi i styrelsen tillsammans med kommittéerna ser fram emot ett spännande 2024, med både klubbaktiviteter såsom medlemsträningar, funktionärsutbilding, kursverksamhet, föreläsningar och tävlingar på både får och nöt. Även i år står Smålands Vallhundsklubb värd för ett större arrangemang – SM i nöt!
Smålands VK tackar Royal Canin för foderpriser till alla placeringar på vår Nöttävling i Drömminge och Fårtävlingen i Drösphult 14-16 juni!

Viktig info till alla ”gamla” och ”nya” medlemmar:
För att kunna ta del av Vallregs hela innehåll och / eller anmäla till tävling, behöver du vara medlem i Svenska Vallhundsklubben (SVaK) och inloggad. Här kan du även lägga till medlemskap i Svenska Working Kelpieklubben (SWKK).

MEDLEMSKAP (Vallreg)

 

 

 

Smålands Vallhundsklubb är en av de 28 lokala klubbar som ligger under SVaK.

Smålands VK är en aktiv och aktiv klubb som organiserar tävlingar, har ett brett utbud av kurser och många tävlingar på både får och nöt.
Välkommen in hos Smålands Vallhundsklubbs hemsida och ta en titt! Om du har några frågor eller problem, var god kontakta oss!

Smålands Vallhundsklubb finns även på Facebook.