Mod – en föreläsning för dig som vill våga – 2 april

Våga tro på dig själv – våga tävla – våga förlora för att våga vinna.
Hur går DINA tankar och känslor från träning till efter utförd tävling?
Känner du hur träningen känns 100%, ni är oslagbara – men så anmäler du till tävling och allt bara rasar? Eller … du vill lära dig mer, men vågar inte åka iväg på kurs.
Tittar du på startlistan innan start och tänker att du inte har på tävlingen att göra? Ställer du dig i startposition och frågar dig
själv: vad gör vi här egentligen?
Låser det sig för dig inne på plan/banan och du tappar fokus – Varför går inte min hund som på träning – vi skämmer ut oss.
Vinner du allt som går att vinna, men så kommer du till tävlingen som verkligen spelar roll – och flowet ni haft tidigare är som bortblåst… varför kan inte jag prestera när det gäller?
Skulle du beskriva dina känslor och tankar positiva efter utförd tävling – oavsett resultat?
Mental träning är pusselbiten du vill jobba med!
MOD är en föreläsning om mental träning där Eva Marie Wergård vägleder oss från mentala målsättningar till hur du genom övningar med fokus och glädje kan hitta RÄTT känsla och vända motgång till framgång. Teori, berättelser från verkligheten och praktiska verktyg blandas vilt – just för att DU skall åka från föreläsningen med en nytändning och tänka: ÄNTLIGEN vet jag vad jag ska göra!
MOD – för modet att ha en mental flexibilitet – skapa fokus – prestera med glädje
Eva Marie är en inspirerande föreläsare och man går därifrån med många positiva tankar på hur man kan förändra sitt träningsupplägg och agerande på själva tävlingsdagen m.m. Upplägget riktar sig såklart framförallt till oss som tränar hund oavsett gren, men även personer som tränar och tävlar inom andra sporter kan ha stor glädje av denna kväll!
Eva-Marie Wergård har hämtat sina erfarenheter om mental träning både från hundvärlden och i idrottsvärlden. Hon är utbildad inom mental träning & coachning, etologi (läran om djurens beteende) och arbetar idag som hundinstruktör och coach i det egna företaget ProPiraya. Hon är också känd från TV-programmet UNDERDOGS, 2023.
Eva-Marie har tävlingsframgångar själv i flera olika grenar, bl.a.
agility, triathlon och barmarksdrag med flera mästerskap och medaljer.
Som hon uttrycker det själv: ”jag älskar att tävla!” läs mer om Eva Marie och hennes hundar på wergard.se
Datum: 2 april kl 18.30-21.00 på teams
Anmälan till:
t.skaar@telia.com
Ange namn.
Anmälan betalas till Smålands PG: 4403257-1
Medlem Smålands vk:150kr
Ej medlem: 200kr
Alla välkomna!
Betalning o anmälan ska vara klubben tillhanda senast den 27 mars.
Välkommen med din anmälan!
Önskar Smålands vallhundsklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *